Post by bamkirstidentne on Feb 9, 2022 23:49:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování mincí ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Friends 2022 version ▞▞▞
Nenávidíte novou verzi AB Friends. V části hvězdičky se bod vašeho apponeta neobjeví, dokud neskončíte s každou částí. Už to zkouším přes týden. Stále NENÁVIDÍM NOVOU VERZI. Odešel jsem ...... na stranu Candy.
Angry Birds Friends – Nová část nesmírně populární hry o ptáci zlo! Nyní můžete hrát se svými přáteli z Facebooku b konkurovat v natáčení přístupů ptáků s
Nostalgia hra, když mi bylo 8 let a teď je mé 16 let. Děkuju
Superhero Rescue: Spider Games Ob-havo wbb
Nechápu proč jednou hra jede super a z toho se seká a vypíná. Fakt děs!!! Pořád padá, nejde bez internetu, nejde určovat pořadí ptáků, ...
Aktualizace z října 2019 je hrozná. Přepracovali design, který vypadá dobře, ale nyní hra dost pokulhává. Bodování je pomalé, hudba příliš souvislá a nejhorší ze všeho je, že Star Cup je v podstatě nepřekonatelný. Chci říct, nejsem nejlepší hráč, ale 2 hvězdy v 8 hrách je šmrnc. Opravte hru nebo riskujte ztrátu mnoha dlouhodobých hráčů na základě jiných recenzí se stejnými problémy.
Poslední aktualizace hru zpomalila, dotyková plocha praku je menší, grafické prvky jsou ošklivé a pro hloupé děti. Nelíbí se mi to. Tato hra se mi líbila již dříve a hrál jsem ji již před mnoha lety. Teď si myslím, že je čas na odinstalaci...
Hodnocení 1. POZOR NA RODIČE: Aplikace Angry Birds se neustále kazí. Nedávná aktualizace je hrozná, musím sledovat několik videí, abych získal vylepšení, ale videa se nenačtou. Aplikace jen chce, abychom si zakoupili vylepšení pomocí „prasátka“ spolu s vašimi vlastními penězi k nákupu vylepšení „za zvýhodněné“ ceny. Je to podobné jako hazard! Hrál jsem Angry Birds několik let a pozoroval jsem, jak se mění, a NENÍ to k lepšímu.
Hra je "ok"... nenabízí mnoho vylepšení...ne tak dobrá jako ostatní hry
Mohl by už konečně někdo odpovědět na to,proč se hra neustále zastavuje po pár minutách,je tím pádem nehratelná a ani znovu nainstalování nepomáhá! Tato chyba trvá už asi 14 dní...dříve byla absolutně bezproblémová. Můžete s tím prosím už konečně něco udělat!
Angry Birds Friends Arcade yopa
Poslední verze je s mnoha zpožděními. Hra je prakticky nehratelná
Užil jsem si hru......dokud jsem ji nepotřeboval aktualizovat přes Facebook..... Nemám Facebook.... A nevážil jsem si, že hru nemohu spustit na svém telefonu Galaxy note 10 plus..... Smazaná aplikace..
Je to kravina
Není lepší past na myši. Starší verze se mi líbila víc, ale tahle je myslím v pořádku. Líbí se mi, že můžu hrát, aniž bych musel být online
Dobré velmi
da se to
Angry Birds Friends pro Android - Stáhnout zdarma - Anderbot
Lol
Skvělá zábava
Neda se hrat s kamarady pokud nemate ucet na Facebooku, coz je pro Android a Google hry docela zaostale. PS: Nějaký republikový systém, kde je víc lidí a kde by se mohli porovnávat výsledky by nebyl od věci.
Tato hra cheaty. Zkuste například fázi výzvy. Bez ohledu na to, jak vysoké je vaše skóre, hra zvýší skóre vyzyvatelů (dokonce i poté, co již bylo skóre určeno), takže jste na druhém místě. Není zábavné, když hra podvádí. Nestahovat!!!
Dobrá hra, ale u mě vede Rio!
Je to zábavná malá hra, skvělá grafika! Ale čas od času havaruje! Ale opravdu roztomilé, dobrá grafika!
Příliš snadné
Moc se mi libi jak tam muzeme hrat turnaje o 1,2 a 3 misto. Rozhodne lepsi nez ostatni angri birds.
Můj syn to hrál pořád. Tahle hra mi chyběla.
Fan..krvavý..tastický...od aktualizace jsem byl vrácen na začátek..ztrácím status úrovně a všechno..děkuji za nic
Obtěžující reklamy jsou stále intenzivnější
Samá reklama, hra padá.
Zatím zábava. Není plná mysl otupujících reklam!
Dvojité odstřeďování nefunguje. Priorita pro členy Amazonu. 3hvězdičkové skóre je nastaveno příliš vysoko. Je to méně zábavné než předtím...
Byla to zábava, když to bylo offline a před aktualizací to byla moje oblíbená hra, teď už mě to nebaví hrát
Trochu legrace. Nevidím, kam mířím
Dobrá hra.
Angry Birds Friends (mobilní)
Skvělá hra, zatím otravná oranžová, KONEC!
Tuto hru jsem hrál roky. Milovali to až do nedávné doby, kdy hru kompletně předělali. Teď je to matoucí, věci nefungují správně. Po všech ostatních hrách, které jsem v průběhu let smazal, bylo toto nejtěžší smazat. Děkuji, že jste mi odebrali moji oblíbenou hru na mnoho let. Asi budu muset rozdrtit cukroví.
Půvabný
PODLE ZNAČKY | REMA UH s.r.o.
Hraji tuto hru již více než 3 roky a v některých ohledech byla porazitelná s minimálním množstvím coinů vynaložených na vylepšení. Nyní je zcela nemožné porazit hru, i když vymažete všechna prasata a všechny herní prvky. Stejně jako u dalších dvou vašich her se po několika letech hraní stává otázkou peněz více než dovedností. Je čas smazat další ze svých her. Pro společnost za 9 miliard dolarů jste během této pandemie koronaviru příliš chamtiví. Ostudná taktika.
Velmi mě naštvalo, že jsem hrál den předtím (18. 11. 2019), ale zjistil jsem, že tato skóre byla vymazána a musel jsem hrát znovu s omezeným výběrem. Extrémně špatné rozhodnutí, nevyvolává u „přátel“ pocit ducha.
V duelovém režimu po třetím vítězství hra ukazuje, že jsem vyhrál 6. čas, ale nedává žádnou odměnu a musím začít znovu s 1. truhlou. Pokračuje to znovu a znovu.
Hrozný nejde to
Poskytněte více funkcí, jako je Angry Birds 2, Líbí se mi více událostí, Denní události, Vylepšete ligu pro více hráčů, Odměny a Dobrá živá hratelnost.
Nejlepší hra. 👍
Krok za krokem, jak používat generátor ANGRY BIRDS FRIENDS ... logiku, závodění, sporty, dobrodružství, běžné hry, arkádové hry, akční hry, simulační hry,
Jednoduché, zábavné, dělá to, co očekáváte.
Po poslední aktualizaci hra po několika minutách padá, ztrácíš nahrané tělo i rozehrané kolo. Pořád člověk začíná... Škoda, doteď super hra, dokonalý relax...
SUPER
Angry Birds Friends آرکید pri